Integrated Health Management

Depositphotos_10716284_m-2015.jpg

Integrated Health Management is een kosteneffectieve basis voor ondernemers die écht werk willen maken van vitaliteit. Hiermee zet u waardevolle kennis uit de Risk Analysis & Assessment om in duurzaam beleid. Kennis, waarmee u op een slimme manier structuur en richting kunt geven aan de vitaliteit op de werkvloer.

INZET helpt u met het bepalen van de juiste aanpak en de middelen. We vertellen ook wat dit uw organisatie gaat kosten en wat het oplevert. Op korte, en op lange termijn. Zo kiest u weloverwogen de juiste route naar vitaliteit: een gestructureerde aanpak, gebaseerd op de gezondheid en vitaliteit op de werkvloer.

In dit traject heeft u volledig overzicht in de verschillende onderdelen en in de planning van de middelen. Zo heeft u altijd zicht op de verschillende stappen en kunt u de afzonderlijke delen inzetten, afronden en beoordelen.

INZET zorgt altijd voor een maatwerk traject voor uw bedrijf. Want elke organisatie is anders en vereist andere oplossingen. Benieuwd naar uw mogelijkheden? We vertellen u graag welke aanpak bij uw organisatie past in een vrijblijvend gesprek