U wilt uw mensen bewust maken van hun gezondheid en hen actief ondersteunen. Zodat ze hun werk zo lang mogelijk met plezier en energie kunnen doen. Productief, maar ook gelukkig en tevreden. INZET helpt u daarbij, met een totaalaanpak voor gezondheid en vitaliteit. Van preventie, het inschatten van gezondheidsrisico’s zodat u op tijd de juiste oplossingen in kunt zetten, tot re-integratie bij verzuim. We leveren maatwerk voor uw organisatie, altijd afgestemd op de behoefte, het tijdspad en het budget.

Depositphotos_84700096_m-2015.jpg

Risk Analysis & Assessment

INZET helpt u gericht anticiperen op de verandering in vitaliteit van uw medewerkers, nu en in de toekomst. Door de risico’s op tijd inzichtelijk te maken, kunt u een gericht plan maken zodat uw mensen zo lang mogelijk vitaal en met plezier hun werk kunnen blijven doen.

Depositphotos_10716284_m-2015.jpg

Integrated Health Management

Integrated Health Management is een kosteneffectieve basis voor ondernemers die écht werk willen maken van vitaliteit. Hiermee zet u waardevolle kennis uit de Risk Analysis & Assessment om in duurzaam beleid.

fiets.jpg

Keuringen

Er zijn situaties waarin u moet voldoen aan wettelijke eisen voor wat betreft uw gezondheid of de inzetbaarheid van medewerkers.

Depositphotos_88162162_m-2015.jpg

Re-integratie en verzuim

Arbo, ziekte en verzuim zijn zaken waar elke organisatie mee te maken heeft. De mate waarin dit speelt is vaak afhankelijk van de cultuur binnen een organisatie. INZET heeft alle disciplines in huis en kan voor u een volledige Arbodienst optuigen.