Over ons

Onze visie op vitaliteit
INZET ziet vitaliteit van werknemers als de belangrijke schakel tussen werk en privé. Vitaliteit staat voor het vermogen van de mens om zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden, zowel privé als op het werk. We willen werknemers de kans geven om zichzelf gezond en vitaal te voelen, zodat ze daar op hun werk én privé de vruchten van plukken.


Sturen op gezondheid
Wij voorzien werkgever, werknemer en particulieren van informatie over gezondheid en vitaliteit. De individuele werknemer en particulier bieden wij met health checks, persoonlijke informatie voor het onderhouden van de eigen gezondheid en vitaliteit op lange duur. De werkgever bieden wij naast health checks voor de individuele of groepen medewerkers, tevens groepsgerichte gezondheidsinformatie met risk analysis & assessment. We vertalen deze informatie naar een integrated health management aanpak. Hiermee kunnen ondernemers efficiënt en effectief investeren in de gezondheid van het bedrijf en van de mensen die er werken.


Mens en organisatie
De juiste informatie over gezondheid en vitaliteit stelt werkgevers in staat om met hun werknemers mee te denken. Om samen beslissingen te nemen, voor nu en voor de toekomst. Beiden kunnen hierbij rekenen op INZET als een partner die de informatie kan verzamelen, op waarde kan schatten en kan toepassen. Altijd met oog voor mens én organisatie.


Passende aanpak
Samen met u kijken we naar uw afdeling of organisatie. We bieden een passende aanpak gericht op gezondheid en vitaliteit. Voor de korte termijn en voor de langere termijn. Preventief voor de grootste groep, de 95-98% van al uw gezonde medewerkers. Want die willen we graag zo houden. Bij de kleine groep van zieke medewerkers, richten we ons op herstel van de gezondheid. Ook daar zorgen we voor de juiste begeleiding bij re-integratie en verzuim. Altijd passend bij de persoon en bij uw organisatie.
Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We vertellen u graag meer over onze visie op vitaliteit in een persoonlijk gesprek

raymond_presentatie.jpg